Grote tuinposters

Groot, groter, grootst!
Hele grote tuinposters, die maken wij! Je kunt bij ons tuinposters bestellen tot wel 480cm groot.
Wil je onze grote tuinposters direct bekijken? Klik dan op onderstaande afbeelding.

Grote tuinposters

Bescheiden formaten, daar doen wij niet aan.
Naast de tuinposter vind je een maattabel. In deze maattabel kun je een formaat selecteren. Dit zijn slechts voorbeelden want wanneer je een ander formaat wilt bestellen, kan dat natuurlijk ook.

Wij maken alle tuinposters zelf. Heb je speciale wensen of wil je volledig maatwerk, neem dan gerust contact met ons op. De contactmogelijkheden vindt je in de footer.

De voordelen van een tuinposter van canvas-kopen.nl

  • Jij bepaalt het formaat van jouw tuinposter.
  • Uitmuntende kwaliteit, stevig doek, omzoomt en met roestbestendige ogen én 3 jaar garantie op verkleuren.
  • Snelle levering en gratis verzending
  • Heb je speciale wensen? Geen probleem, aanpassingen voeren we zonder meerprijs door.
  • Gemaakt in Nederland, geen Chinees massaproduct.

OPHANGEN
Ophangen is eenvoudig. Wanneer je een tuinposter besteld dan plaatsen wij hier altijd ophangringen in, tot 130cm als langste kant, wordt er op iedere hoek een ring geplaatst. Kies je voor een groter formaat, dan heb je meer ringen nodig om de tuinposter mooi op te kunnen hangen. Wij plaatsen dan op iedere 50cm een ring. Wanneer je de optionele, rubberen ophanglussen mee besteld, dan passen wij het aantal lussen aan op het aantal ringen, zonder meerprijs.

TUINPOSTER DOORKIJK

Een zeer leuke trend om jouw tuin optisch groter te maken, de tuinposter doorkijk. Met een doorkijk tuinposter lijkt het net alsof je door een raam of opslaande deur heen kijkt, naar een ander deel van de tuin. Eigenlijk is een tuinposter met doorkijk een optische illusie vergelijkbaar met een spiegel in een woning. In de afbeelding hierboven zie je een treffend voorbeeld.

LEVERING EN VERZENDING
Onze tuinposters worden niet uit voorraad geleverd omdat wij deze op maat voor je maken. Jij kiest immers het design en het formaat. Ook kun je eventuele wensen aangeven. Wij maken de tuinposter dus pas wanneer jij de bestelling plaatst. Hierdoor neemt de levering iets meer tijd in beslag dan wanneer je een kan-en-klaar artikel besteld. Het hele proces van; het op maat snijden van het tuindoek tot levering aan huis neemt tussen de 3 en 5 (werk) dagen in beslag. O ja, de verzending van een tuinposter is altijd gratis, ongeacht orderbedrag of formaat.

Mega grote tuinposters of groot formaat voor buiten. Aan de schutting of aan het schuurtje, deze tuinposters in het groot kunnen overal. Wij noemen deze tuinposters ook wel, buitengewoon! Wil je zelf een enorme tuinposter in je tuin? Bekijk deze dan hieronder. Groot, groter, grootste, enorm of XXL, dat zijn onze tuinposters. Ze zijn extra lang en extra hoog, deze “grote tuinposters”.

© 2020 - 2023 Canvas kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel