Schilderij online kopen

In onze online winkel heb je een ruime keuze om schilderijen online te kopen. Naast het uitgebreide assortiment van diverse kunstenaars bieden wij ook de schilderijen van de oude meesters aan. Een paar keer per jaar kun je limited-edition schilderijen bij ons kopen, die slechts tijdelijk én in gelimiteerde oplage verkrijgbaar zijn.

Onze designers

Op het gebied van designs en ontwerpen werken we samen Bomid. Bomid is oa. Eigenaar van Kontoer design en Sterkaandemuur.nl. Een begrip uit de ontwerpkoker, is de inmiddels beroemde “Lion couple” die je hieronder ziet, deze hebben ook wij inmiddels in het assortiment.

Schilderij online kopen

Wil je onze schilderijen direct én online bekijken? Klik dan op bovenstaande afbeelding.

Verschillende formaten schilderijen

Schilderijen zijn in veel verschillende vormen en formaten verkrijgbaar.
Bij ons bepaal je zelf de afmetingen van jouw schilderij. Heb je een mooi ontwerp uitgezocht, klik hier dan op, er ontstaat een maattabel waarmee je het schilderij verder kunt samenstellen.

Online schilderij bestellen

Je hoeft niet meer te slepen met grote dozen die vaak niet eens in de auto passen, dat is wél zo makkelijk! Wat nog meer makkelijk is, je hoeft geen concessies meer te doen op het gebied van formaat én je hoeft zelfs de deur niet meer uit.
Wanneer je bij ons online een schilderij besteld dan bezorgen wij deze gratis thuis, ongeacht bestelbedrag of formaat.

Het assortiment

De schilderijen die je online kunt kopen bestaat uit een gebalanceerd assortiment. Wij proberen voor iedere doelgroep, leeftijd en interieurstijl voldoende aanbod te hebben. Daarnaast hanteren wij eerlijk prijzen. Zo houden we schilderijen voor iedereen bereikbaar.

© 2020 - 2023 Canvas kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel