Goedkope schilderijen

Schilderijen voor iedereen bereikbaar maken, dat was de oorspronkelijke missie van canvas-kopen.nl! Én dit motto hanteren wij nog steeds. Onze schilderijen variëren tussen €29,99 en €129,99, afhankelijk van het formaat.

Wil je onze betaalbare schilderijen direct bekijken? Klik dan op onderstaande afbeelding

Goedkope schilderijen

Prachtige schilderijen, maar dan goedkoper.
Natuurlijk kun je ergens anders minder betalen voor een schilderij. Vaak zijn dit dan; in Azië, in massa geproduceerde, met gestandaardiseerde afbeeldingen in 1 vast formaat en van goedkope materialen gemaakte stukken. Wanner je écht volledig voor de prijs gaat, dan kun je bij winkels als Action of Xenos uiteraard goedkoper dan bij ons. Maar wanneer je onze schilderijen gaat vergelijken met andere aanbieders van kwaliteits- canvas waarbij je zelf het formaat bepaalt, dan zijn wij de goedkoopste van Nederland en België. Waar haal je anders een maatwerk canvasschilderij vandaan die met de hand gespannen is én gratis verzonden word vanaf €29,99?

Ga jij voor een portret, zeegezicht, landschap of stilleven?
Bij canvas-kopen.nl proberen we wanddecoratie voor iedereen bereikbaar te maken. Dit doen we niet alleen met eerlijke prijzen, maar ook met een divers aanbod. Zo vind je bij ons meerdere categorieën waaruit je een keuze kunt maken.

  • Dieren
  • Natuur
  • Reproducties
  • Landen en steden
  • Schepen en boten
  • Kinderkamer

ADVIES

Wanneer je opzoek bent naar een schilderij, dan is het natuurlijk belangrijk om te bepalen wáár je het wilt ophangen. Schilderijen hangen (meestal) op ooghoogte en zijn hierdoor zeer bepalend voor de uitstraling van jouw woning. Hang je het schilderij bijvoorbeeld boven de bank, dressoir of bed, dan kun je beter voor een groot schilderij gaan met een brede verhouding. Wil je dat kleine muurtje in de hoek decoreren, dan is het waarschijnlijk verstandiger om een kleiner schilderijtje met een hoge verhouding uit te zoeken. Naast formaat zijn natuurlijk de kleuren en de stijl ook zeer belangrijk. Heb je een modern interieur, dan kun je beter niet voor een schilderij met een industriële look gaan. Mocht je er niet helemaal uitkomen, ons advies is gratis. Stuur ons gerust een email met daarin een foto van de ruimte én de wand waaraan het moet komen te hangen, wij adviseren je graag.

VAN KLEIN NAAR GROOT

Bij canvas-kopen.nl bepaal je zelf het formaat én dus de prijs van jouw schilderij.
Wanneer je een mooi ontwerp hebt uitgezocht dan is het de tijd om het formaat te bepalen. De formaten kunnen per kunstwerk verschillen.
Soms kom je er niet helemaal uit wat ontwerp betreft, je vind dat portret wel erg mooi, maar die zwarte leeuw vind je ook geweldig. Misschien hoef je helemaal niet te kiezen. In plaats van 1 groot schilderij, kun je ook twee óf zelfs 3 kleinere schilderijen naast elkaar hangen. Voor de prijs maakt het niet veel uit, 1 grote of 2 kleintjes.

Goedkope schilderijen bestellen voor een eerlijke en betaalbare prijs. De werken zijn zeer goedkoop en voor vrijwel iedereen betaalbaar. De lage prijs van de schilderingen is belangrijk. Alle muurdecoratie is laag in prijs en dus niet duur, met recht een beterkoop. Betaalbare kunst zoals goedkope schilderijen inclusief beste prijsgarantie zijn voordelig en gunstig geprijsd. Vaak zijn de kunstwerken gemaakt van verf, pigment of handgeschilderd. Wij zijn het goedkoopst, bekijk en vergelijk. Op deze pagina zijn de prijzen leidend, de schilderijen zijn goedkoop! Selecteer op “prijs” en de schilderijen zijn ingedeeld op budget.

© 2020 - 2023 Canvas kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel