Grote canvassen

Bekijk het assortiment grote canvassen door op onderstaande afbeelding te klikken.
Prachtige, XXL canvas schilderijen in groot formaat.
Of je nu gaat voor een meesterwerk uit het Rijksmuseum of een prachtige lijntekening, alle canvassen zijn op ons maximale formaat te bestellen.

Grote canvassen

Groot, groter, grootst! Hoe groot mag het canvas zijn?
Bij canvas-kopen.nl bepaal jij zelf het formaat. Jij kiest het design, maar dus ook de afmetingen van het canvas schilderij.
Alle canvassen, dat geldt dus ook voor de grote exemplaren, worden met de hand gespannen op een houten framewerk waardoor je het canvas direct kunt ophangen of neerzetten. Afhankelijk van het formaat en verhouding krijg je er één óf twee ophangbeugels bij. Bij een grote of brede canvas krijg je altijd twee beugels meegeleverd. Hierdoor hangt het canvas schilderij stevig aan de wand.

DE LEVERTIJD VAN GROTE CANVASSEN

De levertijd van grote canvassen is iets langer dan bij de reguliere formaten. Dit komt omdat wij werken met traditioneel canvas en niet met plastic waar veel concurrenten mee werken. Traditioneel canvas is gemaakt van geweven stof, in ons geval van katoen. Dit katoen word door onszelf, en dus niet in China, bedrukt met prachtige pigmenten waarna het canvasdoek moet drogen. Zodra het doek droog is, spannen wij het doek op een houten frame waarna het nog voorzien word van een speciale coating. Door deze coating is het canvas goed beschermd tegen vocht en uv-licht (verkleuren). Deze coating heeft ook weer even nodig om te drogen waardoor de levertijd van grote canvassen 3 tot 5 dagen betreft. Dit proces neemt de tijd is beslag die het nodig heeft en kan niet worden overhaast.

ÉCHT CANVAS

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen maken wij gebruik van traditioneel canvas waar al eeuwen gebruik van word gemaakt. Canvas word gemaakt van geweven stofsoorten zoals katoen of linnen. Tegenwoordig kom je veel stunters tegen die claimen canvas aan te bieden, maar in werkelijkheid is dit vaak goedkoop plastic en géén canvas.
Alleen met écht canvas krijg je de prachtige, warme en matte uitstraling. De pigmenten trekken in de vezels van het doek, eigenlijk net als toen oude meesters als Rembrandt hun schilderijen maakten. Plastic glimt waardoor de afbeelding niet mooi tot zijn recht komt wat bij canvas wél het geval is. Vooral met grote canvassen is dit echt belangrijk.

DE VOORDELEN VAN CANVAS-KOPEN.NL

  • Wij maken gebruik van écht, traditioneel canvasdoek. Superieure kwaliteit van zowel de doeken als de kleurstoffen. Bovendien maken wij de canvassen zo veel als mogelijk met de hand. Écht vakwerk uit Friesland en geen massaproduct uit Azië.
  • Gratis verzending, altijd en ongeacht het formaat.
  • Jij bepaalt zelf het formaat van jouw canvas, heb je speciale wensen, laat het ons weten!
  • Gratis advies. Kom je er niet uit of heb je advies nodig? Geen enkel probleem, wij adviseren je graag en doen dit volledig gratis.
  • De beste prijs. Wij zijn één van de goedkoopste aanbieders van maatwerk- kwaliteitscanvas.

Bekijk hieronder onze grote canvassen top 6
Groot, groter, grootst! Een grote foto op canvas afdrukken zoals wanddecoratie in groot formaat. Deze canvassen zijn een stuk groter dan de andere canvassen. De schilderijen in de categorie “grote canvassen” lopen op tot wel 150cm als grootste kant. Een groot canvas bestellen doe je bij canvas kopen. Haal een buitengewoon en aanzienlijk canvas in huis.

© 2020 - 2023 Canvas kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel