Dieren schilderij op canvas

Wil jij graag een dieren schilderij op canvas bestellen?
Neem dan snel een kijkje in onze dieren collectie. Wij hebben wilde dieren, huisdieren, maar ook boerderijdieren op canvas.
Bekijk de hele dierencollectie door op onderstaande afbeelding te klikken.

Dieren schilderij op canvas

MATEN EN VORMEN

Bij canvas-kopen.nl bepaal je zelf het formaat van jouw canvas schilderij en heb je keuze uit verschillende vormen. Zo hebben wij verschillende frames in verschillende verhoudingen waardoor je vierkante canvas schilderijen kunt bestellen, maar ook hoge of brede. Zo houd jij de regie over hoe het dieren schilderij op canvas eruit komt te zien.

LEVERING EN VERZENDING

Wij verzenden jouw dieren schilderij met PostNL, DHL of met een koeriersdienst. Welke vervoerder jouw bestelling komt bezorgen hangt af van het formaat.
De levertijd van een canvas schilderij is óók afhankelijk van het formaat. Wij maken onze canvassen zelf, een groot schilderij neemt nou eenmaal meer tijd in beslag dan een kleintje. Hierdoor communiceren wij met een levertijd van 3 – 5 dagen.

HET CANVAS

Het canvas, daarmee onderscheiden wij ons van de concurrentie. De meeste andere aanbieders drukken op plastic, dat is mooi voor in de tuin, maar voor in huis wil je de warme uitstraling van traditioneel canvas, gemaakt van stof. Dit plastic krijgt dan een chique naam, waardoor het heel wat lijkt, maar de titel “canvas” zou het niet mogen dragen.

Canvas is namelijk een doek welke geweven is van een stofsoort zoals katoen of linnen. Deze doeken hebben vezels waar de gedrukte kleurstoffen, inkt of verf intrekken. Deze doeken moeten drogen nadat ze voorzien zijn van de gewenste afbeelding, net als vroeger. Hierdoor neemt het produceren van een canvas schilderij wel wat meer tijd in beslag, maar heb je de prachtige, matte uitstraling van weleer. Bovendien is een canvasdoek waarbij de kleur tot diep in de vezels is doorgedrongen veel minder gevoelig voor verkleuring door bijvoorbeeld uv-licht. Hierdoor kun je vele tientallen jaren genieten van jouw dieren schilderij op canvas!

DIEREN SCHILDERIJ NEERZETTEN OF OPHANGEN

Dat kan beide, een klein canvas schilderij kan erg mooi op een kast of tafeltje staan, maar je kunt er ook heel mooi een muur mee afstylen, het is dus afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Ook hele grote canvas schilderijen kun je heel mooi neerzetten, maar dan op de grond, dit zie je steeds vaker. Vooral in woonbladen als VT-Wonen en in verschillende programma’s op TV komt dit regelmatig voorbij.
Wanneer je een dieren canvas bij ons besteld, dan ontvang je hier altijd een ophangbeugel bij. Met deze beugel hang je het canvas eenvoudig met een spijker of schroef aan de muur.

Canvas met dieren zoals een dieren schilderij met daarop een olifant, leeuw of kat. Alle dieren zijn vertegenwoordigd. Wil je een dieren schilderij op canvas aan de muur, bekijk dan de hele collectie hier. Een canvas kopen met daarop een dier. De dieren zijn direct klaar om opgehangen te worden.
Bekijk hieronder onze dieren op canvas top 6

© 2020 - 2023 Canvas kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel