Goedkope canvas schilderijen

Ben je opzoek naar goedkope canvas schilderijen, maar wil je wel écht iets moois aan de muur?
Bij ons koop je al een canvas schilderij vanaf €29,99, maar je haalt dan wel echt een prachtig kwaliteitsproduct in huis.

Alle canvassen worden door onszelf in Friesland gemaakt, geen Chinees, plastic massaproduct dus, maar prachtige canvas schilderijen van hoogwaardig, natuurlijk katoen. Wij spannen dit geweven katoen met de hand op een houten frame en gebruiken voor de bedrukking hele mooie, geurloze kleurstoffen. Zodra wij het canvas schilderij geassembleerd hebben, behandelen wij het met een coating waardoor het canvas jaren lang mooi blijft, goed bestand is tegen vocht en uv-licht.

Wil je onze goedkope canvas schilderijen direct bekijken, klik dan op onderstaande afbeelding.

Goedkope canvas schilderijen

De voordelen van canvas-kopen.nl

  • Kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending
  • Gratis advies

Wat ga je doen, hang je het canvas schilderij op of zet je het neer?
Het kan beide. Wanneer je een canvas schilderij bij ons besteld, dan zit hier altijd een gratis ophangbeugel(s) bij. Hiermee hang je het schilderij eenvoudig met een spijker of schroef aan de muur.
Neerzetten kan natuurlijk ook. Je ziet dit steeds vaker in woonbladen of tv-programma’s zoals VT-wonen, een canvas schilderij dat op een kast, tafeltje of zelfs op de grond staat. Afhankelijk van het interieur kan dit erg mooi staan.

BEPAAL HET FORMAAT VAN JOUW CANVAS SCHILDERIJ

Dit is erg belangrijk! Hang je een schilderij boven een bank of grote kast, dan wil je daar niet een klein schilderijtje boven hangen, dat ziet er namelijk niet mooi uit. Maar wil je ergens een klein hoekje decoreren of zoek je een canvas schilderij voor boven een klein meubel, dan moet de wanddecoratie natuurlijk weer niet te groot zijn.

BETAALBAAR EEN CANVAS KOPEN

Uiteraard vind je ergens anders goedkopere canvas schilderijen van Chinese makelij.
Je hebt dan niet de prachtige uitstraling van écht kwaliteitscanvas. De massaproducten die verkocht worden bij stuntwinkels zijn vaak gemaakt van synthetische materialen in combinatie met goedkope inktsoorten waardoor de schilderijen vaak glimmen. De materialen die wij gebruiken kennen dezelfde eigenschappen als de doeken van oude kunstschilders als Vincent van Gogh en Rembrandt van Rijn. De doeken zijn mat en doordat de kleurstoffen doordringen tot in de vezels van de stof krijg je een zeer duurzaam product wat vele jaren mee kan.

Toch noemen wij onszelf goedkoop. Op het gebied van canvas schilderijen waarbij je zelf het formaat kunt bepalen én waarbij gebruikgemaakt word van écht canvas welke in Nederland gedrukt word, zijn wij de goedkoopste van het land.

Deze canvas schilderijen zijn niet duur. Sterker nog, het schilderij van canvas is zeer betaalbaar en voordelig. Deze schilderijen zijn gunstig geprijsd en de prijzen zijn zeer redelijk. Met andere woorden, goedkope canvas schilderijen. De schilderijen zijn gemaakt van weefsel van stof (katoen). Je hebt keuze uit: portret, schilderstuk, kunst, kunstwerk, landschap, stilleven, beeltenis, tafereel, maar dan goedkoper en milieuvriendelijk. Deze goedkope canvas schilderijen zijn verkrijgbaar bij de webshop van canvas kopen.

© 2020 - 2023 Canvas kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel