Oude meesters op canvas

Bekijk hier de oude meesters op canvas, prachtige reproducties van oude meesters als;

  • Jan Davidsz de Heem
  • Vincent van Gogh
  • Johannes Vermeer
  • Rembrandt van Rijn

Maar ook kunstwerken van minder bekende meesters zul je hier tegenkomen.   
De schilderijen van deze Hollandse meesters drukken wij op traditioneel canvas van 100% katoen. Dit katoen is zeer fijn geweven en kent een volledig natuurlijke oorsprong, geen Chinees plastic, maar prachtig authentiek canvas, net zoals de oude meesters gebruikten.

Wil je onze canvas collectie bekijken, klik dan op onderstaande afbeelding.

Oude meesters op canvas

Het canvas van Canvas-kopen.nl
Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen maken wij alleen gebruik van canvas, gemaakt van 100% katoen. Dit katoen is van uitstekende kwaliteit en voldoet aan alle bci-normen.
Wij drukken de canvassen zelf, en doordat wij alleen met canvas van katoen werken, drukken wij de print tot diep in de vezels van de stof. Wij maken geen gebruik van inkt zoals je dat kent uit een normale printer, maar gebruiken inkt van prachtige kleurstoffen die vrijwel geurloos én milieuvriendelijk zijn.
Zodra het canvas bedrukt is dan laten we het doek drogen, dit duurt niet erg lang. Zodra het canvas droog is, dan spannen we het canvasdoek met de hand op een houten framewerk. De laatste stap in het productieproces is de coating, door de coating is het canvas veel beter bestand tegen vocht en uv-straling. Zodra de coating droog is dan pakken we jouw oude meester op canvas stevig in en komt het jouw kant op. De productieduur is afhankelijk van het gekozen formaat. Een klein formaat canvas is sneller droog dan een hele grote, hierdoor hanteren wij een levertijd van 3 tot 5 (werk)dagen.

Wanneer mocht je jezelf nou een meester noemen? Je was een meester wanneer je een, door het schildersgilde gegeven opleiding met succes doorlopen had. Later is bepaalt dat deze term “oude meester” is voorbehouden aan kunstschilders die tot het jaar 1800 actief waren.

De bekendste schilderijen van de oude meesters

  • De Nachtwacht, De Nachtwacht is gemaakt door Rembrandt in het jaar, 1642 en is één van de meest waardevolle schilderijen ter wereld. Oorspronkelijk heette het schilderij “Officierenen andere schutters van wijk II in Amsterdam onder leiding van kapitein Frans-Banninck Cocq en luitenant Willem van Ruytenburch”, maar deze titel vonden de hoge heren iets te lang en is het daardoor omgedoopt tot, De Nachtwacht.  
  • Stilleven met bloemen in een glazen vaas op een stenen blad, gemaakt door kunstschilder, Jan Davidsz de Heem rond het jaar 1650. Het betreft één van de mooiste en gedetailleerde stillevens ooit gemaakt.
  • Het Melkmeisje, geschilderd door Johannes Vermeer rond 1660. Het schilderij toont een jonge vrouw die melk schenkt, het betreft een zeer realistisch geheel, vooral de lichtval is verbluffend te noemen. De oorspronkelijke titel van dit werk was “Een Meyd die Melk uytgiet”.  

Heb je na het lezen van deze tekst nog vragen over oude meesters of over ons canvas, neem dan gerust contact met ons op, ook wanneer je advies wenst.

Hollandse kunst, afkomstig uit de Hollandse school met Noord Nederlandse schilderkunst, gemaakt door oude meesters op canvas. Al het canvas van canvas kopen is van uitmuntende kwaliteit en kent de uitstraling van vroeger waardoor het uitstekend past bij de werken van de oude meesters op canvas.

© 2020 - 2023 Canvas kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel