Made in Holland

Échte streekproducten van Hollandse bodem!
Canvas kopen is gevestigd in Friesland. De producten worden van ontwerp tot productie, hier gemaakt.
Onze canvassen en wandkleden kun je gerust het “Made in Holland” label toeschrijven.

Bij canvas kopen doen we zo veel als mogelijk met de hand en maken we gebruik van diensten en producten uit de regio. Hierdoor ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit, maar ook van een kleine ecologische footprint. De goederen hoeven namelijk niet met containerschepen de hele wereld over. Hierdoor houden wij de lijntjes kort, de kwaliteit hoog en het proces ambachtelijk.

Wil je onze “made in Holland” producten eens in het echt bekijken? Wij staan regelmatig op beurzen of pop-up-galeries. Mocht je hiervan op de hoogte gehouden willen worden, je kunt je inschrijven voor onze nieuwsbrief, wij houden je dan op de hoogte van onze events. Tevens ontvang je bij inschrijven een kortingscode die je kunt inwisselen op je eerste bestelling.

Het enige wat niet in Holland wordt gemaakt kan worden is het katoen wat verwerkt word tot canvas. Dit katoen komt uit verschillende delen van de wereld, maar voldoet altijd aan alle BCI-normen. BCI staat voor: better cotton initiative. Door dit initiatief krijgen katoenboeren een eerlijke prijs voor hun goederen, gaat het kinderarbeid tegen en wordt het katoen met respect voor de planeet verbouwd.

Made in Holland, de productie in eigen beheer houden, dat is waar wij voor staan.
Het vervaardigen van canvassen is een ambachtelijk proces waarbij alle stukken zo veel als mogelijk met de hand worden samengesteld. Het ontwerp én de productie word in allemaal in Nederland uitgevoerd. Alle kennis en materialen zijn aanwezig zodat we zeker zijn van een perfect eindresultaat.

© 2020 - 2023 Canvas kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel