Oude meesters op canvas

Eén van de oude meesters op canvas bestel je bij canvas-kopen.nl. Bij canvas kopen hebben we alle oude meesters zoals; Rembrandt van Rijn, Jan Davidsz de Heem, Abraham Mignon, Vincent van Gogh én alle anderen in de collectie zitten. En het mooie is, je stelt jouw oude meester op canvas volledig zelf samen! Je bepaalt zelf het schilderij, maar óók het formaat! Zo past één van de oude meesters ook bij jou aan de muur.

Wil je zelf één van de oude meesters op canvas, klik dan hier

Oude meesters op canvas

Hét unieke canvas van canvas-kopen.nl

Ons canvas bestaat, in tegenstelling tot de meeste andere aanbieders, uit 100% geweven katoen. Dit katoen is grotendeels biologisch en voldoet aan alle BCI- kwaliteitsnormen. Doordat wij puur én alleen maar katoen in ons canvas gebruiken, krijgt het canvas een vergelijkbare uitstraling als de schilderijen uit de gouden eeuw, oftewel de schilderijen van de oude meesters

Je weet nu waarvan onze canvasdoeken zijn gemaakt. Nu neem ik je mee in het productieproces van jouw oude meester op canvas. Jouw canvas wordt bedrukt met milieuvriendelijke én vrijwel geurloze verf. Na deze druk gaat het de droogcabine in. Het droogproces duurt ongeveer 12 uren. Zodra het doek droog is, geven wij het een behandeling waardoor het canvas veel beter bestand is tegen uv-licht en hierdoor niet verkleurd. Door deze behandeling kan het canvas schilderij ook veel beter tegen vocht waardoor het kan worden afgenomen met een licht vochtige doek. Zodra deze behandeling is uitgevoerd spannen wij het canvasdoek op een houten frame. Dit doen wij allemaal met de hand. Doordat wij zo veel als mogelijk met de hand doen, ontdekken wij eventuele foutjes sneller op. Door dit hele proces ontvang je een waar ambachtelijk, kwaliteitsproduct in huis die een leven lang mee kan. O ja, onze canvassen zijn zo stevig dat je ze ook gerust kunt neerzetten. Het grootste canvas schilderij die je kunt bestellen is 150x100cm groot. Uiteraard hoef je jouw oude meester niet neer te zetten, je kunt het ook ophangen. Wij leveren altijd een ophangbeugel mee waarmee je het canvas met een eenvoudige schroef of spijker aan de muur kunt hangen.

O ja, wil je een leuke korting op jouw oude meester op canvas? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een kortingscode die je direct kunt gebruiken. De code werkt éénmalig. Wil je met korting een heel museum aanleggen, bestel dan alle canvas schilderijen in 1 keer zodat je ze allemaal met korting kunt kopen. De korting op jouw oude meesters wordt direct verrekend in de kassa.

 

Oude meesters op canvas kopen doe je natuurlijk bij canvas kopen, de webshop in Rijksmuseum schilderijen op canvas. Alle oude meesters zijn vertegenwoordigd. Lees hier alle informatie over het unieke canvas in extreem hoge kwaliteit met garantie, gratis verzending en hoge service. Alle materialen zijn milieuvriendelijk en klimaatneutraal.

 

© 2020 - 2023 Canvas kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel