Canvas bezorgen 

 Hanteren jullie verzendkosten?

Voor Nederland en België zijn de verzendkosten van jouw canvas gratis,-. Voor andere Europese landen hanteren wij een bijdrage in de verzendkosten van €12,95 In deze bijdrage zit een doos, het verpakkingsmateriaal en de verzending via PostNL of DHL. 


 Vanaf welk bedrag bezorgen jullie mijn canvas gratis?

Sinds 12 oktober 2019 worden er geen verzendkosten gerekend voor bestellingen naar Nederland en België. Voor het transport van jouw canvas schilderij, buiten Nederland en België wordt een bijdrage van €12,95 per bestelling gehanteerd ongeacht het orderbedrag.​


 Hoe wordt mijn canvas verzonden?

Wij pakken je canvas stevig in en verzenden het vervolgens in een stevige kartonnen doos. Mocht jouw canvas toch beschadigd aankomen, neem dan natuurlijk contact met ons op en wij lossen je probleem zo snel mogelijk op.


 Wie bezorgt mijn bestelling?

Een koerier van PostNL, DHL of in het geval van een groot canvas schilderij, een koerier komt het pakket bij ons ophalen en brengt het direct bij jou thuis of op de zaak. Met beide transporteurs hebben we goede afspraken gemaakt waardoor zij gewend zijn om met gevoelige pakketten om te gaan. 


 Ik heb mijn pakket niet ontvangen. Wat nu?

Wij hanteren binnen Nederland 2 à 3 werkdagen levertijd vanaf de verwerkingsdatum. Zijn de drie werkdagen vanaf het verwerkingsmoment inmiddels verstreken? Neem dan gerust contact met ons op. 


 Wat als mijn canvas beschadigd is geleverd?

Als je jouw canvas schilderij beschadigd of incompleet geleverd krijgt, neem dan direct contact met ons op. Onze voorkeur gaat uit naar mailcontact zodat je een foto van de beschadiging kunt bijvoegen. Ons emailadres is: info@canvas-kopen.nl. Samen zullen we je probleem oplossen. 

Alle informatie ever de canvassen van canvas kopen met betrekking tot het bezorgen lees je hier. 

 

© 2020 - 2023 Canvas kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel