Canvas betalen

▼ Hoe kan ik mijn canvas betalen?

Bij canvas-kopen.nl bieden we meerdere, betrouwbare en veilige betaalmethodes aan. Je kunt kiezen voor iDEAL, Credit Card of SEPA. Betaal je liever achteraf? Kies dan voor achteraf betalen via Klarna.


▼ Kan ik ook achteraf betalen?

Wil je jouw canvas achteraf betalen? Kies dan tijdens het afrekenen voor achteraf betalen via Klarna. Je betaalt het gehele bedrag dan na 14 dagen.


▼ Hebben jullie een veilige betaalomgeving?

We bieden meerdere betrouwbare en veilige betaalmethodes aan. Je kunt kiezen voor: iDEAL, Klarna en betalen via Credit Card. 


▼ Mijn betaling is mislukt; wat nu?

Geeft het systeem aan dat de betaling is mislukt? Controleer dan eerst of het bedrag toch is afgeschreven. Is het bedrag afgeschreven en heb je een orderbevestiging van ons ontvangen? Dan is er niets aan de hand en is je bestelling gewoon bij ons binnengekomen. Wil je dit graag bevestigd zien? Neem dan contact met ons op.

Is het bedrag niet afgeschreven? Dan heeft het mogelijk met de internetverbinding of met een storing bij je bank of ons betaalsysteem te maken. Probeer het in dat geval gewoon opnieuw. 


▼ Hoe snel krijg ik mijn geld terug na mijn annulering?

Onze maatwerkcanvassen kunnen niet geannuleerd worden. Heb jij een voorraadcanvas besteld? Dan maken wij zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 werkdagen het betaalde bedrag aan je over. 


▼ Hoe ontvang ik mijn terugbetaling?

We betalen je terug op dezelfde manier waarmee je de order hebt betaald.


▼ Krijg ik ook een factuur van mijn canvas?

De factuur wordt geautomatiseerd verzonden zodra je een order plaatst. 

Een canvas betalen bij canvas kopen doe je op de volgende manieren. Plaats het canvas schilderij in de winkelwagen en reken het canvas af middels de bovenstaande betaalopties. 

© 2020 - 2023 Canvas kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel