Zeeslagen en boten

Schilderijen van zeeslagen en boten op canvas.
De historische waarde van zeeslagen geven jouw interieur een hele nieuwe dementie. Schietende kanonnen, woeste golven en brandende schepen. Ze zeggen dat een afbeelding geen geluid geeft, maar wanneer je een zeeslag goed bekijkt dan kun je de kanonnen horen knallen.

Wanneer we aan een zeeslag denken, dan denken we meestal aan de zeeslagen van Michiel de Ruyter rond 1673, maar zeeslagen vinden al heel veel langer plaats. De eerste zeeslag die in de geschiedenisboeken is vastgelegd is “de slag bij Lade”. Deze zeeslag vond ca. 2500 jaar geleden plaats en was een strijd tussen de oude Grieken en de Perzen.

Wil je zelf een zeeslag op canvas bestellen, deze collectie vind je hierboven. Mocht je nou eerst advies wensen, neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren je graag.

De VOC, de gouden eeuw, oorlog en schepen. Dit zijn enkele steekwoorden waaraan je moet denken bij canvas schilderijen uit deze geschiedenis rijke categorie. Zeeslagen schilderijen op ons prachtige materiaal, het canvas doek.

© 2020 - 2023 Canvas kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel