Landen en steden

Haal de wereld in huis met een canvas schilderij uit de categorie: landen en steden.
In deze categorie vind je typische beelden of symbolen die horen bij een specifiek land of stad. Een duidelijk voorbeeld is natuurlijk een skyline van een bepaalde stad, maar ook een prachtig berglandschap uit Schotland, een Schotse hooglander uit Schotland of een native indiaan uit Amerika kom je hier tegen.

Net als alle schilderijen, worden ook de werken uit deze categorie gemaakt van ons eigen prachtige canvas. Ons canvas bestaat uit 100% geweven katoen. Dit canvasdoek bedrukken wij met een geurloze, milieuvriendelijke inktsoort. Zodra de druk klaar is, gaat het doek naar de droogcabine. Hoe lang het doek moet drogen hangt af van het formaat en de gebruikte kleuren. Zodra het doek volledig droog is, spannen wij het doek op een massief houten framewerk, dit doen wij met de hand. Voor het zicht is jouw canvasschilderij dan al klaar. Echter voorzien wij het canvas dan nog van een speciale coating waardoor het doek beter bestand is tegen vocht en uv-straling.

Ook een canvas met prachtige landen of steden koop je bij Canvas kopen. Canvas kopen is de betaalbare webshop in maatwerk wanddecoratie op canvas.

© 2020 - 2023 Canvas kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel