per pagina
per pagina

Reproducties

Voor veel kunstliefhebbers is een echte Rembrandt niet haalbaar, daarom bieden wij prachtige reproducties aan van de oude, bekende meesters.

Wat is een reproductie precies? Een reproductie, of eigenlijk een kunstreproductie is een identieke- of vrijwel identieke kopie van een origineel kunstwerk.
Neem nou de Nachtwacht van Rembrandt van Rijn als voorbeeld. Dit is het duurste schilderij ooit. Het zal waarschijnlijk nooit te koop komen, maar mocht dit tóch gebeuren, dan gaat de opbrengst waarschijnlijk over de miljard euro heen, dat zijn negen nullen! De reproducties van Canvas-kopen.nl zijn een stukje betaalbaarder en beginnen al bij €29,99. Reproducties zijn daardoor een heel mooi én betaalbaar alternatief voor een origineel kunstwerk.

Welke reproducties bieden jullie eigenlijk aan?
Wij hebben een selectie gemaakt van de mooiste en populairste kunstwerken uit binnenlandse en buitenlandse musea. Staat de reproductie van jouw favoriete schilderij er niet tussen, laat het ons dan eventjes weten. Wij hebben de meeste afbeeldingen wel in de database zitten. Canvas-kopen.nl is onderdeel van een grotere organisatie met meerdere muurdecoratie webshops, onderling worden afbeeldingen gewoon uitgewisseld. Wil je onze reproducties bekijken, klik dan hier

Alle reproducties worden gemaakt op canvas. Wij proberen het origineel zo dicht als mogelijk te benaderen. Hierdoor gebruiken we canvas van 100% katoen. Dit katoen is fijngeweven, van hoge kwaliteit en voldoet aan alle BCI kwaliteitsnormen. Dit canvas bedrukken wij met een inktsoort die de uitstraling van verf het dichts benaderd. Deze verf is vrijwel geurloos en milieuvriendelijk. Zodra het canvas bedrukt is, mag het drogen in de droogcabine. Na dit droogproces behandelen wij het canvasdoek waardoor het UV bestendig is en ook beter tegen vocht kan. De laatste stap is het spannen. Wij spannen het canvas op een houten framewerk. Dit doen we op ambachtelijk wijze en dus met de hand. Nu is jouw reproductie klaar voor verzending! Kleine reproducties worden verzonden met DHL of PostNL, maar grotere schilderijen worden langsgebracht met een koeriersdienst.

Bij Canvas kopen bepaal je zelf het formaat van de reproductie. De kleinste reproducties beginnen bij 20x30cm, maar wij kunnen kunstreproducties maken tot wel 100x150cm groot.
Mocht je advies nodig hebben of wanner iets niet duidelijk is, mag je altijd contact met ons opnemen.

De charme van een kunstreproductie is dat het de echtheid zo veel als mogelijk benaderd. Daarom maken wij gebruik van rouwe bestanden. Hierdoor zijn de verfstrepen, breukjes, kraakjes en verkleuringen door de tand des tijds, net zoals het origineel, nog erg goed zichtbaar.

Reproducties zijn prachtig voor in de woonkamer, gang, slaapkamer, maar ook zeker op kantoor!

Wij bieden reproducties aan van de bekende meesters zoals: Jan Davidsz de Heem, Abraham Mignon, Rembrandt van Rijn, Johannes Vermeer, maar ook van de minder bekende meesters als: Aert Schouman, Jan Asselijn, Antonie van Beek, Aelbert Cuyp en nog veel meer.  

Ontdek de indrukwekkende kunstwerken van de grote kunstenaars uit de renaissance tijd, ook wel Gouden eeuw, in de collectie vind je reproducties van oa: Van Gogh, Monet, Picasso. Deze reproducties, ook wel kunstkopieën, zijn voor iedereen bereikbaar. Prachtige kunst replica’s van grootmeester schilders, ook wel reproducties genoemd. Oude meesters in giclée in de klassieke kunst van bekende kunstenaars uit verschillende tijdperken waarvan een reproductie schilderij is gemaakt. Giclée prints op canvas kopen. Het talent en schilderkunst die de oude meesters rijk waren zijn ongekend. 

 

© 2020 - 2023 Canvas kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel