Canvas schilderij natuur

Geniet van de natuur in huis met een canvas schilderij uit de categorie: natuur en landschappen. In deze categorie vindt je onder andere canvas schilderijen van bossen, landschappen, stranden en prachtige wolkenluchten. Ook vindt je hier bloemen, planten en wilde dieren in hun natuurlijke leefomgeving.

Bij Canvas-kopen.nl bepaal je zelf het formaat en de afbeelding van jouw canvas schilderij. Heb je een mooi natuurlandschap gevonden, je kunt dan dus zelf een formaat uitkiezen. De kleinste canvassen in deze categorie is 20x30cm, maar wij kunnen een natuur canvas schilderij maken tot wel 150x100cm groot!

Wanneer jij een mooi canvas schilderij gekocht hebt, gaan wij voor je aan de slag. Het productieproces neemt ongeveer 2 dagen in beslag. Huh, maken jullie alles zelf dan? Ja, alle canvas schilderijen maken wij zelf.

Stap 1. Wij snijden het canvas voor je op maat en bedrukken dit canvas met geurloze, natuurvriendelijke verf. Na deze bedrukking, gaat jouw canvasdoek de droogcabine in. De droogtijd is afhankelijk van het formaat en de kleuren.

Stap 2. Zodra het canvas gedroogd is, spannen wij het doek op een houten framewerk. Dit frame is ca. 2cm dik. Dit spannen doen we met de hand.

Stap 3. Eigenlijk is jouw natuur schilderij al zo goed als klaar, maar we geven het nog een finishing touch. Het canvasdoek krijgt namelijk nog een behandeling van ons. Door deze behandeling is het beter bestand tegen vocht en UV-licht. Hierdoor kun je het canvas afnemen met een vochtige doek en zal het niet verkleuren.

Stap 4. Jouw canvas schilderij is nu helemaal klaar voor transport. Wij pakken jouw bestelling stevig voor je in en geven het af aan de vervoerder. Kleinere formaten worden verzonden met DHL of PostNL, maar grotere formaten gaan met een koeriersdienst.

Ben jij een echte natuurliefhebber of wil je gewoon meer groen in huis of kantoor? Dan is een canvas schilderij van natuur écht iets voor jou. Mocht je advies nodig hebben, neem gerust contact met ons op, de helpdesk helpt je graag.

Vroeger, in de tijd van de oude meesters, werd inspiratie voor schilderijen eigenlijk altijd gevonden in de buitenlucht. Alleen portretten en stillevens werden vaak binnen gemaakt, maar buiten schilderen was heel normaal. Zeg nou zelf, een prachtige natuur met vliegende vlinders, vogels, bloeiende bloemen en de schitterende zon in het water is toch veel inspirerende dan een blinde muur. Dit geldt niet alleen voor schilders, maar ook voor dichters en filosofen uit die tijd.

Dat probleem met die blinde muur, dat is trouwens heel makkelijk op te lossen met een natuur schilderij op canvas.

OPHANGEN OF NEERZETTEN

Een canvas schilderij natuur, neerzetten of op ophangen?
Dat is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen. Een klein formaat canvas kun je prima neerzetten op bijvoorbeeld een kast. Een tussenmaat zie je niet vaak staan, deze hangt eigenlijk altijd aan de muur. Wat je wel steeds vaker ziet is dat grote canvas schilderijen, bijvoorbeeld een 150x100cm, wél weer worden neergezet, maar dan op de grond. Onze canvassen zijn er stevig genoeg voor. Het houten frame van het canvasschilderij is ca. 2 cm dik en van massief hout gemaakt.

BEKENDE KUNSTWERKEN

Er zijn in het renaissance tijdperk natuurlijk heel veel natuur schilderijen gemaakt door de grote, oude meesters. De meeste schilderijen van deze meesters hangen in het Rijksmuseum of het Mauritshuis. Enkele kunstwerken steken er wat ons betreft met kop en schouders bovenuit. Een echte topper is bijvoorbeeld: Een molen aan een poldervaart van Paul Joseph Constantin Gabriël. De detail zijn verbluffend. Gabriël stond bekend om zijn voorkeur voor het schilderen van zomerse dagen met veel groen, gras en landschappen in combinatie met de architectuur van toen. Ook was hij een absolute meester in waterspiegelingen.
Een andere grootmeester was de kunstschilder; Melchior d’ Hondecoeter. Hij schilderde vaak in de buitenlucht en maakte hier vaak prachtige vergezichten met wolken, bomen en andere natuur op de achtergrond, maar dan op de voorgrond vaak met kleinvee. De details zijn onvoorstelbaar goed gemaakt, het is eigenlijk niet voor te stellen dat het pluimvee geschilderd is, het heeft meestal meer weg van een foto.

Canvas kopen 
Het bestelproces van een natuur schilderij is erg eenvoudig. Kies een mooie afbeelding uit, selecteer een formaat en plaats het in de winkelwagen. Je hebt bij Canvas kopen verschillende betaalmogelijkheden. Vul als laatste stap jouw gegevens is en wij doen de rest. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een mooi plekje uitzoeken voor het canvas schilderij wat enkele dagen later bij jou wordt afgeleverd. O ja, bij canvas kopen is de verzending altijd gratis en je ontvangt er ook altijd een gratis ophang-set bij.

Natuur schilderijen kopen zoals deze prachtige werken van canvas kopen in de rubriek, natuur. Een natuur schilderij van een landschap schilderij of schilderijen landschappen zijn een aanwinst voor een modern interieur.

 

© 2020 - 2023 Canvas kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel