Canvas

Het unieke canvas van Canvas-kopen.nl.
In tegenstelling tot veel andere aanbieders van canvas, maken wij onze canvassen van 100% katoen. Het doek is fijn geweven en van uitstekende kwaliteit. Het kent de “matte” uitstraling van weleer waar ook Rembrandt en van Gogh hun schilderijen op maakten.
Wanneer je een canvas besteld, zal deze door ons met de hand op een houten frame worden gespannen. Na het ambachtelijke spanningsproces zal het canvas worden behandeld waarna het de droogcabine in gaat. Dit “droog”proces duurt ongeveer 24 uur, maar zodra het uit de cabine komt, is het canvas veel beter bestand tegen oa. Uv-straling en vocht. Je kunt het canvas hierdoor afnemen met een vochtige doek. Tot slot voegen wij nog, afhankelijk van het formaat, één óf twee ophangbeugels toe zodat je het canvas kunt ophangen met een eenvoudige spijker of schroef.

Bij Canvas kopen stel je jouw canvas helemaal zelf samen! Je kiest namelijk zelf een afbeelding én een formaat uit. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, spannen wij het canvas op een houten frame. Het framewerk wat wij gebruiken is ca. 2 cm dik.
De inkt waarmee we de afbeelding in het canvas drukken is volledig milieuvriendelijk en vrijwel geurloos, maar door de eerdergenoemde behandeling is het een erg duurzaam product en gaat het toch een leven lang mee.

Je kunt het canvas ook neerzetten

Zoals je in de voorbeelden kunt zien, kun je een canvas ook heel mooi neerzetten. Door het houten framewerk is het canvasschilderij erg stevig. Je ziet het steeds vaker, een canvas op het dressoir óf grotere exemplaren staan soms zelfs op de grond.

Canvas ophangen

Een canvas van canvas-kopen.nl wordt altijd voorzien van één of meerdere ophangbeugels. Het enige wat je hierdoor nodig hebt is een schroef of spijker in de muur. Waar je het canvas ophangt bepaal je natuurlijk zelf, dit kan heel mooi boven een kast of bank, maar wanneer je het aan een blinde muur wilt ophangen, hoe bepaal je dan de ideale hoogte? Een vuistregel is dat het midden van het canvas ongeveer op ooghoogte de beste positie is.

Alleen geschikt voor binnen

Doordat ons canvas uitsluitend bestaat uit 100% katoen, is het alleen geschikt voor binnen gebruik. Het is niet bestand tegen vorst, harde wind of heel veel (regen)water.

Mocht je nog vragen hebben over ons canvas of heb je advies nodig, neem gerust contact met ons op of kijk bij de meest gestelde vragen in de footer.

Canvas, de warmste en gezelligste wandbekleding met een chique uitstraling voor aan jouw muur!

Canvas schilderij voor aan de muur van canvas kopen. Canvas is een stofsoort van katoen, textiel of linnen meestal gemaakt van geweven hennepvezels die het canvas vaak gebruiken om op te schilderen. Canvas schilderijen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en groottes. Het schildersdoek is uitstekend geschikt om muurdecoratie zoals een schilderij van te maken. Canvas word vaak gebruikt om een woning of woonruimte mee te decoreren en past in ieder interieur. Het doek van een canvas bestaat uit een grof óf fijn geweven structuur. Een kunstwerk op een canvasdoek, gespannen op een framewerk van hout zijn een aanwinst voor de woonkamer.

© 2020 - 2021 Canvas kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel